محتوای https://ehsanmarket.shop/product-category/snacks/biscuit/ این مقاله
هنگامی که به دقت تراز می شود، وصال بیسکویت اجازه می دهد تا نازک کاری کاملاً پنهان شود. این یک دستور کوکی بسیار قدیمی و فوق العاده آسان برای مواقعی است بیسکویت خارجی که لحظه ای برای تلف کردن ندارید. معمولا مقدار شکر کمتر از 30 درصد و مقدار روغن آن کمتر از 20 درصد است. از ویژگی های بیسکویت های شکننده این است که نقش ها عمدتاً محدب، با طرح های واضح و بافت های ظریف است که 14 تا 30 درصد آرد را تشکیل می دهد. برای برخی از محصولات خاص با شیرینی شل، مقدار روغن و چربی می تواند به 50٪ برسد. دستگاه بیسکویت سازی کارخانه ما توسط تعدادی از مهندسان فنی صنعت بیسکویت که بیش از ده سال تجربه دارند خلاصه می شود.
Cook’s Info میگوید چرخاندن چاقو باعث گرفتگی خمیر نیز میشود و از بالا آمدن درست کوکیها جلوگیری میکند. ممکن است فکر کنید که یک کیسه آرد همه منظوره در انباری شما می تواند یک بیسکویت خوب باشد. چرا که نه؟ به آن “جهانی” می گویند، درست است؟ خب، حقیقت این است که اگرچه مطمئناً میتوانید از آن برای تهیه کوکیها استفاده کنید، اما هنوز کامل نیست. بارها و بارها، آزمایش های مارک های مختلف نشان می دهد که در حالی قیمت بیسکویت خارجی که آردهای اشتباه زیادی وجود دارد، تنها یک آرد مناسب برای تهیه کوکی ها وجود دارد.
چرا کوکی های من سبک و پف دار نیستند؟
این کار باعث آزاد شدن گرمای زیادی می شود فروش بیسکویت خارجی و ممکن است باعث ریزش بیسکویت شود. در عوض، آنها را از پنجره فر تماشا کنید و منتظر بمانید قیمت بیسکویت خارجی تا آنها را بیرون بیاورید تا برنزی شوند، پوسته پوسته شوند و به سمت آسمان اوج بگیرند. همه می دانند که بعد از یک روز طولانی، چقدر سخت است که شام را روی میز بگذاریم. اگر به دنبال یک دستور العمل ساده برای ساده کردن شب هفته خود هستید، به جای درستی آمده اید – شام های آسان تخصص ما هستند.
مواد اولیه بیسکویت
ماده اولیه اصلی بیسکویت آرد گندم فروش بیسکویت خارجی است که بعد از آن شکر، کره، تخم مرغ، لبنیات و سایر مواد کمکی به آن اضافه می شود. کل خط توسط CPU کنترل می شود که توسط موتور نصب شده در عقب، با ساختار جمع و جور و درجه بالایی از اتوماسیون هدایت می شود. تمام مکاترونیک ها مانند برشته کردن، تزریق روغن و خنک کننده به صورت خودکار تکمیل می شوند. خرید انواع بیسکویت خارجی بیسکویت ها را صاف و تمیز بدون پیچیدن برش دهید. چرخاندن می تواند خمیر را ببندد و از بلند شدن آن جلوگیری کند. از اینجا بود که جاده پر دست انداز شروع شد، نه همیشه ناآرام، اما در نهایت خوشحال از تهیه بیسکویت های خانگی.
بیسکویت با پنیر خامه ای
از یک قاشق غذاخوری بیسکویک برای آردپاشی تخته برش استفاده کنید. خمیر را روی یک تخته منتقل کنید و به ضخامت 1/2 اینچ باز کنید. جوش قیمت بیسکویت خارجی شیرین زمانی فعال می شود که با مواد اسیدی و مایع ترکیب شود. هنگامی که فعال می شود، دی اکسید کربن تولید می شود که به محصولات پخته شده اجازه می دهد تا بالا بیایند و سبک و کرکی شوند. رایج ترین کاربرد اتصال بیسکویتی، اتصال دانه به دانه به لبه است، مانند زمانی که میز روی میز را از چند تکه چوب می سازیم.
چه اتفاقی می افتد اگر به جای جوش شیرین در کلوچه های خود از بکینگ پودر استفاده کنید؟
معمولاً میتوانید متوجه شوید که خمیر را بیش از حد مخلوط کردهاید، اگر در طول پخت زیاد ور نشود یا قوام آن بیشتر شبیه نان است تا کیک کرکی. چربی یکی خرید بیسکویت های خارجی دیگر از عوامل مهمی است که بافت کوکی را تعیین می کند – چربی مانند چسبی است که کلوچه ها را کنار هم نگه می دارد. اگر چربی کمی وجود داشته باشد، خمیر بیشتر فقط آرد و خرید بیسکویت های خارجی آب است. از آنجایی که بیسکویت ها معمولاً برای مدت طولانی نگهداری نمی شوند، گلوتن هرگز فرصتی برای سفت شدن ندارد، بنابراین چربی به عنوان تنها “چسب” در دستور غذا باقی می ماند. در نهایت، دونات ها گوه ای شکل و شیرین تر از بیسکویت های معمولی هستند. بافت دونات ها معمولاً ترد، ترد و لطیف است و به دلیل شکر اضافه شده طعم کیکی دارد.
https://ehsanmarket.shop/product-category/snacks/biscuit/
وب غذایی